The Bootstrap Blog

The official example template of creating a blog with Bootstrap.

Оставете земните си сетива на прага на този тунел. В него мракът крие изненади, играта на светлините разказва истории за раждането и угасването на звезди, а изживяването е космическо. Спуснете се по гънките на времето и пространството и излезте… променени!

Спуснете се с бясна скорост по завоите на този изумителен воден слалом и се дръжте здраво, защото ви очакват 146 метра резки издигания и спускания, които ще накарат пулса ви да препуска, а сърцето ви – да подскача заедно с пояса 😉

Огромна като живота и могъща като природна стихия, тази пързалка ще ви спусне в бездната на чистия адреналин, ще ви остави без дъх, а после ще ви изстреля шеметно нагоре: над познатото, над ежедневното, над всичко, което някога сте изживявали. И право към върха на лятото.

Нека други се носят по течението! Тук, на единствения в България сърф симулатор, гордо се изправяте срещу него, яхнали вълната на чистото удоволствие. Не е важно дали сте опитни сърфисти, или начинаещи ентусиасти! Важно е само да имате кураж. И да сте високи над 1.30 😉

За онези, които не признават ограниченията на физическите закони, в сърцето на Аквапарк Несебър се издигат два трамплина на 2.10 и 3.60 метра височина. Затаете дъх и се подгответе да изживеете полета на птицата и шеметния скок на делфина в безтегловността на 4,5-метровия басейн за скокове!

Готови ли сте за отвесен скок със скорост, която превръща шепота на вятъра в рев а ударите на сърцето в грохот? Почувствайте се свободни както никога досега в този див полет на духа отвъд ограниченията на тялото и до границите на възможното!

Тази екстремна пързалка е едно от най-върховните предизвикателства на Аквапарк Несебър. Тя ще ви зашемети с поредица от скоростни спускания, а след тях ще се наложи да изчакате краката ви да спрат да треперят, а пулсът ви да се успокои… преди да поискате още!

Впуснете се в това шеметно пътешествие сред галактическия мрак. Плъзнете се по завоите на спираловидните галактики. Полетете със скоростта на светлината по най-дългата пързалка в България: 250 метра! Отдайте се на извънземно изживяване, бляскаво като свръхнова и изумително като вселената.

На тази свръхскоростна състезателна писта победата идва още преди старта. Защото щом сте се осмелили да се спуснете по нея с главата напред, значи сте победили всеки страх. Започвате с шеметна скорост под открито небе, профучавате през тунел и достигате… отвъд всичко, което може да бъде разказано.

 

Те са две. Те са уникални за България. Те са изумителни. В началото чувате само ударите на сърцето си в тишината на затворената кабина. 3, 2, 1… люкът рязко се отваря, а вие пропадате с бясна скорост в тунел от светлина с щури завои, след които всичко, което можете да кажете е: УАУ!!!!!