The Bootstrap Blog

The official example template of creating a blog with Bootstrap.

Аквапарк Несебър е най-мащабното водно изживяване в България. Тук ще откриете водни атракции за всяко настроение и всеки вкус. За всички, които имат нужда да се отпуснат и да се погрижат за себе си, басейнът за водни процедури предлага две джакузита, душове за воден масаж и съоръжения за подводен масаж.

Басейнът във формата на огромна пеперуда е най-големият и най-красивият в Аквапарк Несебър. Тук можете да поплувате в ритъма на музиката, звучаща от сцената и Водния бар, разположен в сърцето на пеперудата и да се освежите с напитка, докато водата приятно ви разхлажда.
ВНИМАНИЕ: Лица под 1,30 м. се допускат само с придружител!

В Аквапарк Несебър знаем как да превърнем един басейн в истинско море от радост! Насладете се на усещането, носено от морските вълни, но без подводни течения, дънни ями и опасни ветрове.

ВНИМАНИЕ: Басейнът с вълни е една от любимите атракции на децата, но имайте предвид, че за собствената им безопасност сред многото хора, лица под 1,30 м. се допускат само с придружител!

Когато краката ви се разтреперят от изкачвания към върховете на Аквапарк Несебър, а сърцата ви се препълнят с емоции, поспрете за малко! Отпуснете се в нежната прегръдка на Ленивата река и нека плавният ѝ ритъм отнесе умората и успокои мислите. За да излезете на брега ѝ, изпълнени с нови сили и готови още веднъж да покорите Върха на лятото!

ВНИМАНИЕ: Ленивата река е спокойна, но дълбока, затова лица под 1,30 се допускат само с придружител!

Готови ли сте за река от адреналин? Тя е дива, необуздана и могъща! Тя е стихия! Сред пръски, пяна и грохот, Рафтинг реката ще ви подхвърля нагоре-надолу с мощта на двуметровите си вълни и само най-подготвените ще устоят!

ВНИМАНИЕ: това екстремно изживяване е само за най-дръзките и е забранено за лица под 1.30 м за тяхна безопасност!