fbpx

The Bootstrap Blog

The official example template of creating a blog with Bootstrap.

Искате да подарите на детето си рожден ден, който ще си спомня с щастливо вълнение през целия си живот? Доведете го в най-големия аквапарк в България! Елате да празнувате на върха на лятото с група от минимум 10 души, а ние ще подарим на рожденика безплатен вход, торта и истински специално отношение! Предложението не може да бъде комбинирано с други отстъпки (напр. Семеен ваучер).
За да направите заявка, свържете се с нас поне 1 ден преди събитието (до 12:00 ч.) на office@aquaparknessebar.bg, (+359) 885 20 80 55 или чрез формата ни за контакти.

Нищо не може да сплоти екипа така, както споделеното приключение в аквапарка с най-много атракции в Европа. Стигнете заедно до върха на лятото и се почувствайте като един. Свържете се с нас и ще ви предложим най-добрия начин да превърнете вашето фирмено събитие в изживяване, за което всички колеги ще говорят години наред!
За да направите заявка, свържете се с нас поне 3 дни преди събитието на office@aquaparknessebar.bg, (+359) 88 680 8039 или чрез формата ни за контакти.