0
Милиона литра вода
30
Различни атракции
10
Водни пързалки
1200
Метра обща дължина
44000
Квадрата площ

Елате с деца, сами, с приятели или с половинки и покорете безбройните предизвикателства на Аквапарк Несебър по пътя към върха на удоволствието! Тук ще откриете най-голямото в Европа разнообразие от водни пързалки, басейни, реки, трамплини и още милион вълнуващи причини да летите, да падате, да потъвате, да изплувате и да се впускате отново и отново в изживяването, наречено Аквапарк Несебър!

Очакват ви величествената Кралска Кобра, Космическата совалка (най-дългата пързалка в България!), уникалният мултислайд Драгеро, единственият в страната Сърф симулатор и още толкова много атракции, че ще откриете, че един ден не стига.
За ваша безопасност част от атракциите ни имат ограничения за височина, възраст и тегло!

Екстремни

Aquapark Nessebar Dragero 4 tracks

Драгеро: 4 писти

На тази свръхскоростна състезателна писта победата идва още преди старта. Защото щом сте се осмелили да се спуснете по нея с главата напред, значи сте победили всеки страх. Започвате с шеметна скорост под открито небе, профучавате през тунел и достигате… отвъд всичко, което може да бъде разказано.

Само за лица над 1.50м и 14г.
aquapark-nessebar-kamikadze

Камикадзе

Тази екстремна пързалка е едно от най-върховните предизвикателства на Аквапарк Несебър. Тя ще ви зашемети с поредица от скоростни спускания, а след тях ще се наложи да изчакате краката ви да спрат да треперят, а пулсът ви да се успокои… преди да поискате още!

Само за лица над 1.50м и 14г.
aquapark-nessebar-syrf-simulator

Сърф симулатор

Нека други се носят по течението! Тук, на единствения в България сърф симулатор, гордо се изправяте срещу него, яхнали вълната на чистото удоволствие. Не е важно дали сте опитни сърфисти, или начинаещи ентусиасти! Важно е само да имате кураж. И да сте високи над 1.30 😉

Само за лица над 1.30м
Aquapark Nessebar King Cobra

Кралска кобра

Изумителна! Революционна! Великолепна! Това са само част от определенията, които ще чуете за Нейно Величество Кралската кобра, но всъщност няма думи, които да я опишат истински. Затова ще кажем само, че тя ще ви удостои със спускането на живота ви. А вие ще я обожавате.

Лица под 1.30м само с придружител
aquapark-nessebar-tsunami

Цунами

Огромна като живота и могъща като природна стихия, тази пързалка ще ви спусне в бездната на чистия адреналин, ще ви остави без дъх, а после ще ви изстреля шеметно нагоре: над познатото, над ежедневното, над всичко, което някога сте изживявали. И право към върха на лятото.

Лица под 1.30м само с придружител
aquapark-nessebar-gigantski-slalom

Гигантски слалом

Спуснете се с бясна скорост по завоите на този изумителен воден слалом и се дръжте здраво, защото ви очакват 146 метра резки издигания и спускания, които ще накарат пулса ви да препуска, а сърцето ви – да подскача заедно с пояса 😉

Лица под 1.30м само с придружител
Aquapark Nessebar Looping Rockets

Лупинг ракети

Те са две. Те са уникални за България. Те са изумителни. В началото чувате само ударите на сърцето си в тишината на затворената кабина. 3, 2, 1… люкът рязко се отваря, а вие пропадате с бясна скорост в тунел от светлина с щури завои, след които всичко, което можете да кажете е: УАУ!!!!!

Само за лица над 1.50м и 14г.
aquapark-nessebar-svobodno-padane

Свободно падане

Готови ли сте за отвесен скок със скорост, която превръща шепота на вятъра в рев а ударите на сърцето в грохот? Почувствайте се свободни както никога досега в този див полет на духа отвъд ограниченията на тялото и до границите на възможното!

Само за лица над 1.50м и 14г.
aquapark-nessebar-tramplini

Трамплини

За онези, които не признават ограниченията на физическите закони, в сърцето на Аквапарк Несебър се издигат два трамплина на 2.10 и 3.60 метра височина. Затаете дъх и се подгответе да изживеете полета на птицата и шеметния скок на делфина в безтегловността на 4,5-метровия басейн за скокове!

Само за лица над 1.30м
aquapark-nessebar-kosmicheska-sovalka

Космическа совалка

Впуснете се в това шеметно пътешествие сред галактическия мрак. Плъзнете се по завоите на спираловидните галактики. Полетете със скоростта на светлината по най-дългата пързалка в България: 250 метра! Отдайте се на извънземно изживяване, бляскаво като свръхнова и изумително като вселената.

Лица под 1.30м само с придружител
aquapark-nessebar-cherna-dupka

Черна дупка

Оставете земните си сетива на прага на този тунел. В него мракът крие изненади, играта на светлините разказва истории за раждането и угасването на звезди, а изживяването е космическо. Спуснете се по гънките на времето и пространството и излезте… променени!

Лица под 1.30м само с придружител

Бързи и яростни

aquapark-nessebar-vyzdushni-propasti

Въздушни пропасти

Двете въздушни пропасти са проектирани, за да си поиграят със сетивата ви по най-вълнуващия възможен начин. Спускането през тунелите завършва с изненадващ скок и приводняване в дълбокия басейн, които, сигурни сме, ще искате да повторите!

Само за лица над 1.30м
aquapark-nessebar-okoto-na-burqta

Окото на бурята

Впускате се в тунела на бурята смело и на сляпо. Набирате скорост със страшна сила… и изведнъж попадате на открито. Времето забавя своя ход… и след миг на измамно спокойствие бурята отново ви подема, за да ви потопи във водовъртежа от емоции!

Само за лица над 1.30м
aquapark-nessebar-cherna-dupka-zebra

Черна дупка Зебра

Красивата фасада на Зебрата крие също толкова красиво изживяване, изпълнено с контрасти между мрак и светлина. Дръжте се здраво за пояса си, защото ви очакват спиращи дъха извивки, а всяка от тях ви отвежда все по-дълбоко към недрата на пълното удоволствие!

Лица под 1.30м само с придружител
aquapark-nessebar-vulkan

Вулкан

Готови ли сте да се впуснете в едно незабравимо пътешествие към сърцето на кратера? Всичко започва с шеметен тунел и продължава в огромна открита фуния, която ви завихря като природна стихия! Тук емоциите са нажежени, а удовлетворението е пълно!

Лица под 1.30м само с придружител
aquapark-nessebar-mylniq

Мълния

Да скочиш от над десет метра е меко казано наелектризиращо усещане, което завършва с пълен адреналинов екстаз. Спуснете се по Мълнията и тя със сигурност ще ви даде заряд, кураж и желание да покорите още по-големи предизвикателства.

Само за лица над 1.30м
aquapark-nessebar-luda-nadprevara-4-pisti

Луда надпревара: 4 писти

3… 2… 1… СТАРТ! Кой ще надделее в най-вълнуващото състезание? Всъщност няма значение, защото емоцията от скоростното спускане е толкова мощен двигател, че и победителите, и победените са винаги готови да опитат отново 😉 И отново. И отново!

Лица под 1.30м само с придружител
aquapark-nessebar-rafting-pyrzalka

Рафтинг пързалка

Като планинска река тя ще ви понесе по вълните на чистата радост. Зад всеки завой ви очаква нещо ново, вълнуващо и изненадващо! Споделете радостта с децата, приятелите и любимите си хора и направете изживяването двойно по-хубаво!

Лица под 1.30м само с придружител

Лесни

aquapark-nessebar-tornado

Торнадо

Удоволствието е във вихъра си по завоите на тази пързалка, които постепенно увеличават скоростта, докато всичко около вас изчезне и остане само върховното усещане за ускорение отвъд границите на възможното!

Само за лица над 1.30м
aquapark-nessebar-vodopadi

Водопади

Позволете на водната стихия да ви понесе през тунелите на тези две пързалки, в които виждате малко, но чувствате толкова много! След скока във водопада ще откриете, че смелостта е опиат, а в Аквапарк Несебър има още много предизвикателства, в които да докажете своята пак, и пак!

Само за лица над 1.30м
Aquapark Nessebar Multislide 3 tracks

Мултислайд: 3 писти

Най-краткото от трите състезателни трасета в Аквапарк Несебър е чудесно начало за семейства и приятели, които тепърва събират кураж за по-силните изживявания, или просто предпочитат по-малко екстремните. Но не си мислете, че ще е съвсем лесно! Наклонът е достатъчно сериозен, че да накара сърцето ви да подскочи 😉

Лица под 1.30м само с придружител
aquapark-nessebar-vodovyrtej

Водовъртеж

Готови ли сте за доза главозамайваща емоция? Скочете смело във водовъртежа и докато тялото ви се плъзга по извивките му, душата ви ще полети! Покорете се на стихията, потопете се в емоцията и изплувайте, изпълнени с готовност за нови приключения!

Само за лица над 1.30м
aquapark-nessebar-spirala

Спиралата

Тази спирала от емоции е специално проектирана за любителите на високите скорости от всички възрасти. С 9 метра в секунда тя ще ви понесе към основата на великото усещане, наречено Аквапарк Несебър.

Лица над 90см без ограничения

Детски

Детски пързалки нови, Аквапарк Несебър

Островът на съкровищата

Не е нужно да си голям на ръст, за да имаш голям кураж и изобщо не е честно най-забавните неща да са забранени за деца, нали така? Затова на този уникален остров, част от най-новите ни атракции, малките смелчаци ще открият реплики на най-култовите ни пързалки за възрастни, проектирани специално за деца.

Пързалки и съоръжения специално за деца
aquapark-nessebar-detsko-tsarstvo

Детско царство

В първия от двата ни детски басейни, проектирани и изградени по най-високите стандарти за безопасност, най-малките ни гости са в свои води! Тук има всичко, което децата обожават: Мултислайд Дъга, по който могат да се спускат с приятели или с мама и татко, две водни пързалки в ярки цветове, водна гъба и, разбира се, пързалки-животинки!

Пързалки и съоръжения специално за деца

Реки и басейни

aquapark-nessebar-rafting-reka

Рафтинг река

Готови ли сте за река от адреналин? Тя е дива, необуздана и могъща! Тя е стихия! Сред пръски, пяна и грохот, Рафтинг реката ще ви подхвърля нагоре-надолу с мощта на двуметровите си вълни и само най-подготвените ще устоят!

aquapark-nessebar-basejn-s-vylni

Басейн с вълни

В Аквапарк Несебър знаем как да превърнем един басейн в истинско море от радост! Насладете се на усещането, носено от морските вълни, но без подводни течения, дънни ями и опасни ветрове.

aquapark-nessebar-basejn-za-vodni-proceduri

Басейн за водни процедури

Аквапарк Несебър е най-мащабното водно изживяване в България. Тук ще откриете водни атракции за всяко настроение и всеки вкус. За всички, които имат нужда да се отпуснат и да се погрижат за себе си, басейнът за водни процедури предлага две джакузита, душове за воден масаж и съоръжения за подводен масаж.

aquapark-nessebar-leniva-reka

Ленива река

Когато краката ви се разтреперят от изкачвания към върховете на Аквапарк Несебър, а сърцата ви се препълнят с емоции, поспрете за малко! Отпуснете се в нежната прегръдка на Ленивата река и нека плавният ѝ ритъм отнесе умората и успокои мислите.

aquapark-nessebar-basejn-peperuda

Басейн Пеперуда

Басейнът във формата на огромна пеперуда е най-големият и най-красивият в Аквапарк Несебър. Тук можете да поплувате в ритъма на музиката, звучаща от сцената и Водния бар, разположен в сърцето на пеперудата, да се освежите с напитка, докато водата приятно ви разхлажда.

Релакс

Aquapark Nessebar Gazebos and special menus

Шатри под наем

Да наемете шатра е един прекрасен начин да се уедините сред бурята от адреналин, емоции, форми, цветове и забавляващи се хора, наречена Аквапарк Несебър. Красивите ни шатри в средиземноморски стил са разположени около Басейна за водни процедури и всяка е с максимален капацитет от 8 души.

ВНИМАНИЕ: Цените не включват вход за Аквапарк Несебър, който се заплаща отделно! Храни и напитки извън включените в менюто се заплащат допълнително! Допълнителните услуги като масажи, пилинг с рибки, сейф/шкафче, както и стоките от сувенирния ни магазин се заплащат отделно!

Процедури

Масажи, Аквапарк Несебър

Масажи

Един ден в аквапарка с най-много атракции в Европа може да е много уморителен, особено ако сте решили да опитате от всичко. Отпуснете се в опитните ръце на професионалните ни масажисти и почувствайте как напрежението ви напуска, а тялото ви се изпълва с нови сили!

Шатри, Аквапарк Несебър

Естествен пилинг с рибки

Естественият пилинг с рибки Гара руфа е известен по целия свят не само защото малките плувци са изключително старателни и ефикасни в почистването на загрубялата кожа, а и защото нежното гъделичкащо усещане е безкрайно приятно. Опитайте и ще се убедите!

Схема на шатрите на Аквапарк Несебър
Всяка шатра е максимално за 8 човека, а наемането ѝ в зависимост от избраното меню включва:

Лятно време

Цена: 120 лева

Последния ергенски запой

Цена: 130 лева

Райски Остров

Цена: 140 лева

Див, див запад

Цена: 160 лева