Атракции

10
МИЛИОНА ЛИТРА ВОДА
60
РАЗЛИЧНИ АТРАКЦИИ
38
ВОДНИ ПЪРЗАЛКИ
2527
МЕТРА ОБЩА ДЪЛЖИНА
55 000
КВАДРАТА ПЛОЩ

Елате с деца, сами, с приятели или с половинки и покорете безбройните предизвикателства на Аквапарк Несебър по пътя към върха на удоволствието! Тук ще откриете най-голямото в Европа разнообразие от водни пързалки, басейни, реки, трамплини и още милион вълнуващи причини да летите, да падате, да потъвате, да изплувате и да се впускате отново и отново в изживяването, наречено Аквапарк Несебър!

Очакват ви величествената Кралска Кобра, Космическата совалка (най-дългата пързалка в България!), уникалният мултислайд Драгеро, единственият в страната Сърф симулатор и още толкова много атракции, че ще откриете, че един ден не стига.
За ваша безопасност част от атракциите ни имат ограничения за височина, възраст и тегло!

Екстремни

САМО ЗА ЛИЦА НАД 1.50 М И 14 Г.

На тази свръхскоростна състезателна писта победата идва още преди старта. Защото щом сте се осмелили да се спуснете по нея с главата напред, значи сте победили всеки страх. Започвате с шеметна скорост под открито небе, профучавате през тунел и достигате… отвъд всичко, което може да бъде разказано.
Повече
Те са две. Те са уникални за България. Те са изумителни. В началото чувате само ударите на сърцето си в тишината на затворената кабина. 3, 2, 1… люкът рязко се отваря, а вие пропадате с бясна скорост в тунел от светлина с щури завои, след които всичко, което можете да кажете е: УАУ!!!!!
Повече
Тази екстремна пързалка е едно от най-върховните предизвикателства на Аквапарк Несебър. Тя ще ви зашемети с поредица от скоростни спускания, а след тях ще се наложи да изчакате краката ви да спрат да треперят, а пулсът ви да се успокои… преди да поискате още!
Повече
Готови ли сте за отвесен скок със скорост, която превръща шепота на вятъра в рев а ударите на сърцето в грохот? Почувствайте се свободни както никога досега в този див полет на духа отвъд ограниченията на тялото и до границите на възможното!
Повече

САМО ЗА ЛИЦА НАД 1.30 М

Нека други се носят по течението! Тук, на единствения в България сърф симулатор, гордо се изправяте срещу него, яхнали вълната на чистото удоволствие. Не е важно дали сте опитни сърфисти, или начинаещи ентусиасти! Важно е само да имате кураж. И да сте високи над 1.30 😉
Повече
За онези, които не признават ограниченията на физическите закони, в сърцето на Аквапарк Несебър се издигат два трамплина на 2.10 и 3.60 метра височина. Затаете дъх и се подгответе да изживеете полета на птицата и шеметния скок на делфина в безтегловността на 4,5-метровия басейн за скокове!
Повече

ЛИЦА ПОД 1.30 М САМО С ПРИДРУЖИТЕЛ

Изумителна! Революционна! Великолепна! Това са само част от определенията, които ще чуете за Нейно Величество Кралската кобра, но всъщност няма думи, които да я опишат истински. Затова ще кажем само, че тя ще ви удостои със спускането на живота ви. А вие ще я обожавате.
Повече


Впуснете се в това шеметно пътешествие сред галактическия мрак. Плъзнете се по завоите на спираловидните галактики. Полетете със скоростта на светлината по най-дългата пързалка в България: 250 метра! Отдайте се на извънземно изживяване, бляскаво като свръхнова и изумително като вселената.
Повече
Огромна като живота и могъща като природна стихия, тази пързалка ще ви спусне в бездната на чистия адреналин, ще ви остави без дъх, а после ще ви изстреля шеметно нагоре: над познатото, над ежедневното, над всичко, което някога сте изживявали. И право към върха на лятото.
Повече
Оставете земните си сетива на прага на този тунел. В него мракът крие изненади, играта на светлините разказва истории за раждането и угасването на звезди, а изживяването е космическо. Спуснете се по гънките на времето и пространството и излезте… променени!
Повече


Спуснете се с бясна скорост по завоите на този изумителен воден слалом и се дръжте здраво, защото ви очакват 146 метра резки издигания и спускания, които ще накарат пулса ви да препуска, а сърцето ви – да подскача заедно с пояса 😉
Повече

Бързи и яростни

САМО ЗА ЛИЦА НАД 1.30 М

Двете въздушни пропасти са проектирани, за да си поиграят със сетивата ви по най-вълнуващия възможен начин. Спускането през тунелите завършва с изненадващ скок и приводняване в дълбокия басейн, които, сигурни сме, ще искате да повторите!
Повече


Да скочиш от над десет метра е меко казано наелектризиращо усещане, което завършва с пълен адреналинов екстаз. Спуснете се по Мълнията и тя със сигурност ще ви даде заряд, кураж и желание да покорите още по-големи предизвикателства.
Повече
Впускате се в тунела на бурята смело и на сляпо. Набирате скорост със страшна сила… и изведнъж попадате на открито. Времето забавя своя ход… и след миг на измамно спокойствие бурята отново ви подема, за да ви потопи във водовъртежа от емоции!
Повече

ЛИЦА ПОД 1,30 М САМО С ПРИДРУЖИТЕЛ

Красивата фасада на Зебрата крие също толкова красиво изживяване, изпълнено с контрасти между мрак и светлина. Дръжте се здраво за пояса си, защото ви очакват спиращи дъха извивки, а всяка от тях ви отвежда все по-дълбоко към недрата на пълното удоволствие!
Повече
Като планинска река тя ще ви понесе по вълните на чистата радост. Зад всеки завой ви очаква нещо ново, вълнуващо и изненадващо! Споделете радостта с децата, приятелите и любимите си хора и направете изживяването двойно по-хубаво!
Повече
Готови ли сте да се впуснете в едно незабравимо пътешествие към сърцето на кратера? Всичко започва с шеметен тунел и продължава в огромна открита фуния, която ви завихря като природна стихия! Тук емоциите са нажежени, а удовлетворението е пълно!
Повече
3… 2… 1… СТАРТ! Кой ще надделее в най-вълнуващото състезание? Всъщност няма значение, защото емоцията от скоростното спускане е толкова мощен двигател, че и победителите, и победените са винаги готови да опитат отново 😉 И отново. И отново!
Повече

Лесни

САМО ЗА ЛИЦА НАД 1,30 М

Удоволствието е във вихъра си по завоите на тази пързалка, които постепенно увеличават скоростта, докато всичко около вас изчезне и остане само върховното усещане за ускорение отвъд границите на възможното!
Повече
Готови ли сте за доза главозамайваща емоция? Скочете смело във водовъртежа и докато тялото ви се плъзга по извивките му, душата ви ще полети! Покорете се на стихията, потопете се в емоцията и изплувайте, изпълнени с готовност за нови приключения!
Повече
Позволете на водната стихия да ви понесе през тунелите на тези две пързалки, в които виждате малко, но чувствате толкова много! След скока във водопада ще откриете, че смелостта е опиат, а в Аквапарк Несебър има още много предизвикателства, в които да докажете своята пак, и пак!
Повече

ЛИЦА ПОД 1.30 М САМО С ПРИДРУЖИТЕЛ

Най-краткото от трите състезателни трасета в Аквапарк Несебър е чудесно начало за семейства и приятели, които тепърва събират кураж за по-силните изживявания, или просто предпочитат по-малко екстремните. Но не си мислете, че ще е съвсем лесно! Наклонът е достатъчно сериозен, че да накара сърцето ви да подскочи 😉
Повече

ЛИЦА НАД 90 СМ БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ

Тази спирала от емоции е специално проектирана за любителите на високите скорости от всички възрасти. С 9 метра в секунда тя ще ви понесе към основата на великото усещане, наречено Аквапарк Несебър.
Повече

Детски

ПЪРЗАЛКИ И СЪОРЪЖЕНИЯ СПЕЦИАЛНО ЗА ДЕЦА

Не е нужно да си голям на ръст, за да имаш голям кураж и изобщо не е честно най-забавните неща да са забранени за деца, нали така? Затова на този уникален остров, част от най-новите ни атракции, малките смелчаци ще открият реплики на най-култовите ни пързалки за възрастни, проектирани специално за деца.
Повече
В първия от двата ни детски басейни, проектирани и изградени по най-високите стандарти за безопасност, най-малките ни гости са в свои води! Тук има всичко, което децата обожават: Мултислайд Дъга, по който могат да се спускат с приятели или с мама и татко, две водни пързалки в ярки цветове, водна гъба и, разбира се, пързалки-животинки!
Повече

Реки и басейни

Готови ли сте за река от адреналин? Тя е дива, необуздана и могъща! Тя е стихия! Сред пръски, пяна и грохот, Рафтинг реката ще ви подхвърля нагоре-надолу с мощта на двуметровите си вълни и само най-подготвените ще устоят!
Повече
Когато краката ви се разтреперят от изкачвания към върховете на Аквапарк Несебър, а сърцата ви се препълнят с емоции, поспрете за малко! Отпуснете се в нежната прегръдка на Ленивата река и нека плавният ѝ ритъм отнесе умората и успокои мислите.
Повече
В Аквапарк Несебър знаем как да превърнем един басейн в истинско море от радост! Насладете се на усещането, носено от морските вълни, но без подводни течения, дънни ями и опасни ветрове.
Повече
Басейнът във формата на огромна пеперуда е най-големият и най-красивият в Аквапарк Несебър. Тук можете да поплувате в ритъма на музиката, звучаща от сцената и Водния бар, разположен в сърцето на пеперудата, да се освежите с напитка, докато водата приятно ви разхлажда.
Повече
Аквапарк Несебър е най-мащабното водно изживяване в България. Тук ще откриете водни атракции за всяко настроение и всеки вкус. За всички, които имат нужда да се отпуснат и да се погрижат за себе си, басейнът за водни процедури предлага две джакузита, душове за воден масаж и съоръжения за подводен масаж.
Повече

Релакс

Да наемете шатра е един прекрасен начин да се уедините сред бурята от адреналин, емоции, форми, цветове и забавляващи се хора, наречена Аквапарк Несебър. Красивите ни шатри в средиземноморски стил са разположени около Басейна за водни процедури и всяка е с максимален капацитет от 8 души.
Повече

ВНИМАНИЕ: Цените не включват вход за Аквапарк Несебър, който се заплаща отделно! Храни и напитки извън включените в менюто се заплащат допълнително! Допълнителните услуги като масажи, пилинг с рибки, сейф/шкафче, както и стоките от сувенирния ни магазин се заплащат отделно!

Процедури

Един ден в аквапарка с най-много атракции в Европа може да е много уморителен, особено ако сте решили да опитате от всичко. Отпуснете се в опитните ръце на професионалните ни масажисти и почувствайте как напрежението ви напуска, а тялото ви се изпълва с нови сили!
Повече
Естественият пилинг с рибки Гара руфа е известен по целия свят не само защото малките плувци са изключително старателни и ефикасни в почистването на загрубялата кожа, а и защото нежното гъделичкащо усещане е безкрайно приятно. Опитайте и ще се убедите!
Повече