1. Правилата в Аквапарк Несебър са създадени с цел комфорт и безопасност на посетителите и гостите му. Моля отделете време, за да се запознаете с тях. Спазването на Правилата на Аквапарк Несебър е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.

2. Не се допуска внасянето на храни, алкохолни и безалкохолни напитки.

3. Не се допуска внасянето на лесно запалими материали, оръжие, остри предмети.

4. Предмети и пособия като фризби, топки и подобни, които може да представляват опасност за посетителите и/или служителите, са забранени. Също така е забранено внасянето и ползването на скейтборд, ролкови кънки, ховърборд и други подобни пособия, които може да попречат на движението на посетителите в Аквапарк Несебър.

5. Ползването на съоръженията или част от тях може да бъде ограничено поради неподходящи климатични условия или работа по поддръжка.

6. Аквапарк Несебър не възстановява пари за вече закупен билет. Не се възстановяват суми и не се дават компенсации за неподходящи климатични условия.

7. Някои от съоръженията са екстремни и ползването им носи определен риск. С ползването на тези съоръжения приемате естествения риск като лице, отговорно за действията си. Ползването на тези съоръжения се приема като собствена Ваша преценка и приемане на съответното безопасно поведение. От Вас се изисква да спазвате предупрежденията и ограниченията, които са обозначени при всяко съоръжение, и инструкциите на служителите.

8. Моля, наблюдавайте предварително всяка атракция и решете дали е безопасно за Вас да я ползвате. Вие най-добре познавате физическото си състояние и възможностите си. Аквапарк Несебър не носи отговорност за наранявания или злополуки, възникнали поради собствената Ви лоша преценка или неспазване на инструкциите.

9. Спасителите следят за Вашата безопасност. Необходимо е задължително спазване на техните инструкции, за да избегнете нараняване на себе си или трети лица. Неправомерното поведение, отказ от спазване на правилата ще доведат до отстраняването от атракцията и/или от  територията на Аквапарк Несебър.

10. Посетителите на Аквапарк Несебър трябва да са в добро здраве и не трябва да страдат от състояния като сърдечни заболявания, проблеми с гърба, шията и тила, оперативни шевове или високо кръвно налягане, психически, физически или хронични проблеми, или да бъдат засегнати от потенциални медицински проблеми. Водните пързалки не са подходящи за бременни. Не се допуска ползването на атракции от хора с наранявания (гипс, превръзки), както и хора, страдащи от заразни болести.

11. В случай, че ръководител или упълномощен представител/служител на Аквапарк Несебър установи, че редът и сигурността на територията на Аквапарка са застрашени поради кражба, агресивно поведение, действие срещу правилата на парка, неспазване на реда на изчакване при атракциите и неспазване на инструкциите за ползване на съоръженията, то тези служители са упълномощени да ограничат достъпа на съответните гости или да ги изведат извън територията на Аквапарка.

12. За Вашият комфорт и сигурност някои от съоръженията имат съответните ограничения за здравословно състояние, височина, тегло, възраст или необходимост от възрастен придружител.

13. Малолетните (до 14 год.) и непълнолетни (ненавършили 18-годишна възраст) посетители на Аквапарк Несебър трябва задължително да бъдат придружавани от своите родители, настойници, попечители, или други пълнолетни лица, които да полагат съответните грижи за детето.

14. Други специални ограничения са показани на таблата с правила при всяко съоръжение. Моля отделете внимание, за да се запознаете с инструкциите за ползване.

15. С цел безопасност не се допуска използването на мобилни телефони, камери, селфи стикове и други технически устройства по време на ползване на пързалките и съоръженията.

16. За опазване комфорта и безопасността на всички посетители, пререждането или запазването на място на опашката за ползване на атракция е строго забранено. Гостите, които нарушават тази политика, може да бъдат отстранени от съответната атракция.

17. Посетителите на Аквапарк Несебър са от различни националности, пол, семеен статус, религия. С цел опазване комфорта на всеки един е необходимо да бъдете облечени с подходящи за ползване на атракциите бански и/или дрехи. Не се разрешава: бельо, прозрачни бански, монокини, панталони или тениски с метални аксесоари, ципове, бижута и ланци, бутони или закопчалки, които могат да наранят повърхността на пързалката или пробият пояса за спускане.

18. Редовни пелени/памперси не се допускат в нито един басейн или атракция. Памперси/пелени за плуване се предлагат в сувенирния магазин.

19. Аквапарк Несебър не носи отговорност за откраднати или загубени вещи. Не се допуска ползване на съоръжения с очила и бижута. На разположение на посетителите има шкафчета и сейфове срещу допълнително заплащане.

20. Наличните шезлонги и пояси за пързалките са в ограничено количество. Не се разрешава задържането на пояс след ползване на пързалка, както и запазване на такъв за бъдещо ползване.

21. За Вашият комфорт е препоръчително да носите със себе си хавлия, слънцезащитна козметика, шапка за слънце и други лични плажни аксесоари.

22. За да не нараните себе си или другите, моля, не тичайте.

23. Всички снимки или видео записи са само за лично ползване. Ползването им с търговска или друга цел без съгласието на Аквапарк Несебър е забранено.

24. Територията на Аквапарк Несебър е оборудвана с камери с цел безопасност.

25. Пушенето е разрешено само на обозначените за това места.

26. На територията на Аквапарк Несебър не се допускат домашни любимци.

27. Всички атракциони и съоръжения спират  работа 30 минути преди края на работното време.

28. За загубен или повреден часовник/гривна се заплаща глоба в размер на 20 лв.

29. Аквапарк Несебър е на разположение на гостите на хотел Аква Парадайз Резорт безплатно и на съответните дневни/полудневни цени за всички останали посетители.

30. Цени за вход, работно време и часове на шоу програмите могат да бъдат променяни без предупреждение.

Всеки посетител се съгласява и приема настоящите правила със закупуването на билет/ваучер за ползването на съоръженията в Аквапарк Несебър.

За гостите на Аква Парадайз Ризорт това правило важи с поставянето на съответната гривна, даваща право на ползване на съоръженията в Аквапарк Несебър. 

Схема на шатрите на Аквапарк Несебър
Всяка шатра е максимално за 8 човека, а наемането ѝ в зависимост от избраното меню включва:

Лятно време

Цена: 120 лева

Последния ергенски запой

Цена: 130 лева

Райски Остров

Цена: 140 лева

Див, див запад

Цена: 160 лева