Знаем, че при толкова много чудеса за изживяване и атракции за изпробване енергията е най-ценният ви ресурс! Затова в Аквапарк Несебър ще откриете множество вълшебни кътчета, където да презаредите. Имаме заведения за бързо хранене, както и 5 бара, готови да утолят всяка жажда с освежаваща напитка. Сред тях е култовият Воден бар, потопен в най-големия ни и най-красив басейн с формата на пеперуда.

Aquapark Nessebar Pool Bar

Воден бар

Да разпуснеш с коктейл в ръката и до кръста във водата е меко казано страхотно. Затова Водният бар е любимо място на хиляди гости и една от многото причини славата на Аквапарк Несебър да се носи от Слънчев Бряг, чак до Лондон.

Заведения за бързо хранене

Знаем, че водата, емоциите и изкачването до върховете на 6-те ни кули могат да доведат до много сериозен глад. Затова сме се погрижили да ви предоставим богат избор от вкусни ястия за всяка диета и всяко предпочитание.

Aquapark Nessebar Mediterranean bar

Средиземноморски бар

Разположен при басейна за водни процедури, в най-тихото и спокойно кътче от Аквапарк Несебър, той е перфектният избор, когато ви се прииска да се отдалечите от шума и бурните емоции и да се потопите в средиземноморско безвремие.

Коктейлни барове

Посвещаваме много енергия, обич и грижи на естествената растителност, която прави Аквапарк Несебър още по-специално място. Ще откриете островчета от нея навсякъде в парка, но най-стратегическите места, от които да ѝ се насладите, са двата ни коктейлни бара.

Aquapark Nessebar-Cocktail Bars
Aquapark Nessebar Gazebos and special menus

Шатри

Да наемете шатра е един прекрасен начин да се уедините сред бурята от адреналин, емоции, форми, цветове и забавляващи се хора, наречена Аквапарк Несебър. Красивите ни шатри в средиземноморски стил са разположени около Басейна за водни процедури и всяка е с максимален капацитет от 8 души.

Всяка шатра е максимално за 8 човека, а наемането ѝ в зависимост от избраното меню включва:

Лятно време

Цена: 120 лева

Последния ергенски запой

Цена: 130 лева

Райски Остров

Цена: 140 лева

Див, див запад

Цена: 160 лева
Схема на шатрите на Аквапарк Несебър