Заведения

Знаем, че при толкова много чудеса за изживяване и атракции за изпробване енергията е най-ценният ви ресурс! Затова в Аквапарк Несебър ще откриете множество вълшебни кътчета, където да презаредите. Имаме заведения за бързо хранене, както и 5 бара, готови да утолят всяка жажда с освежаваща напитка. Сред тях е култовият Воден бар, потопен в най-големия ни и най-красив басейн с формата на пеперуда.

Да разпуснеш с коктейл в ръката и до кръста във водата е меко казано страхотно. Затова Водният бар е любимо място на хиляди гости и една от многото причини славата на Аквапарк Несебър да се носи от Слънчев Бряг, чак до Лондон.
Разположен при басейна за водни процедури, в най-тихото и спокойно кътче от Аквапарк Несебър, той е перфектният избор, когато ви се прииска да се отдалечите от шума и бурните емоции и да се потопите в средиземноморско безвремие.
Посвещаваме много енергия, обич и грижи на естествената растителност, която прави Аквапарк Несебър още по-специално място. Ще откриете островчета от нея навсякъде в парка, но най-стратегическите места, от които да ѝ се насладите, са двата ни коктейлни бара.
Тук бутилките ром (и не само) се леят безспир, настроението е безбрежно, а музиката извира от безкрайната съкровищница на нашите умели бармани. Забавлявайте се, както подобава на истински морски вълци и владетели на седемте морета!
Знаем, че водата, емоциите и изкачването до върховете на 6-те ни кули могат да доведат до много сериозен глад. Затова сме се погрижили да ви предоставим богат избор от вкусни ястия за всяка диета и всяко предпочитание.