Услуги, включени в цената за вход

Шезлонги и чадъри

Шезлонгите и чадърите на територията на Аквапарк Несебър не се заплащат допълнително, но имайте предвид, че закупуването на ваучер не ви гарантира запазен шезлонг или чадър, ако всички налични са заети, преди вашето идване!

Шоу програми, събития, концерти и DJ партита

В сърцето на Аквапарк Несебър, при басейна Пеперуда, се намира сцената – истински пиратски кораб. Там можете да се насладите на ежедневна шоу-програма.

Безплатен паркинг

Предоставяме на гостите си безплатен паркинг със 120 паркоместа.

Автобусен транспорт от и до Слънчев бряг, Свети Влас, Елени, Несебър, Равда

Осигуряваме безплатен, удобен и редовен транспорт от и до главните курорти на Южното черноморие. Заплаща се единствено транспортът от и до Поморие на цени от 10 лв. на човек. Разписание на автобусите и карта на спирките можете да видите ТУК.

Душове, съблекални и WC

На разположение на всички наши гости са душовете, съблекалните и санитарните помещения, при които са спазени всички международни стандарти за достъп на хора с увреждания. На разположение на родителите са и повивалници за бебета.

Медицински пункт за оказване на първа помощ

Нашите медици са обучени, квалифицирани, опитни и винаги готови да реагират в случай на необходимост.

Услуги срещу допълнително заплащане (по желание)

Наем на сейф

На територията на Аквапарк Несебър всички разплащания се извършват чрез водоустойчивата гривна, която получавате на входа, така че няма да имате нужда от пари в брой. За оптималната сигурност на вашите пари и ценните ви вещи препоръчваме да наемете сейф, в който да се съхраняват, докато напуснете Аквапарка. Цената за наем на сейф е 7 лв., а за всеки ключ от него се оставя депозит от 5 лв., който ви се връща, когато освободите сейфа.

Наем на шкафче

Цената за наем на шкафче е 5 лв.. За всеки ключ от шкафчето се заплаща депозит от 5 лв., който ви се връща, когато освободите шкафчето.

Ръчни масажи

Нашите професионални масажисти са на вашите услуги, за да ви помогнат да се освободите от стреса, напрежението и умората и да се почувствате отново изпълнени със сили, енергия и ентусиазъм.

Естествен пилинг с рибки

Рибките Гара Руфа са сред най-усърдните ни служители, а естественият пилинг, който предоставят, ще ви погъделичка приятно, докато привежда стъпалата ви в здрав и красив вид.

Сувенирен магазин

Магазинът ни предлага сувенири, тениски, плажни кърпи, бански, плажна козметика, дамски принадлежности, детски надуваеми пояси за ръце, памперси за плуване и други полезни неща, които всекиму се случва да забрави.

Фотографски услуги

Снимките се правят и заплащат в брой или с карта на място, в деня на вашето посещение. Дигиталните файлове със снимки, както и фотографиите на хартиен носител, се съхраняват в срок от 14 дни след заснемането им, след което се унищожават. Ако желаете, може да запазите вашите снимки във фотото и да ги закупите в друг ден, удобен за вас. За повече информация можете да се свържете с фото студиото на aquaparadise_photo@mail.bg
Изпратете запитване на посочения мейл и служител на студиото ще ви отговори в срок от 1 седмица.

Транспорт от/до Поморие

Автобусът от и до по-отдалечения курорт Поморие е единственият, който се заплаща допълнително. Цената на човек е 10 лв. общо в двете посоки.

Разплащания

Можете да платите в брой или с кредитна/дебитна карта за ваучера си за вход. Но на територията на Аквапарка единственият инструмент за плащане е вашата електронна гривна, която ви осигурява и достъп до съоръженията. Тя служи като депозитна карта и можете да я зареждате със суми по ваш избор.

След това можете да я използвате за заплащане на всякакви допълнителни услуги (храна и напитки, шкафчета, сейфове и т.н.)
Можете да проверите наличността в гривната по всяко време при монитора до главния вход. По всяко време можете и да я презаредите, ако сумата в нея се изчерпа.

Гривните са водоустойчиви и не се свалят по време на целия престой. За изгубена или повредена гривна се дължи глоба от 20 лв.
Зареждането на гривните става на Депозитните каси (в брой или с кредитна/дебитна карта). Ако не сте използвали цялата сума, остатъкът ви се връща при напускане на Аквапарка. Не забравяйте да си го вземете от Депозитните каси, преди да върнете гривната си! Всички гривни се рестартират веднага след връщането им и информацията в тях не може да бъде възстановена повече!

Схема на шатрите на Аквапарк Несебър
Всяка шатра е максимално за 8 човека, а наемането ѝ в зависимост от избраното меню включва:

Лятно време

Цена: 120 лева

Последния ергенски запой

Цена: 130 лева

Райски Остров

Цена: 140 лева

Див, див запад

Цена: 160 лева